[Closed] Mob spawner doesnt work properly?

Discussion in 'General Support' started by FilthyHipster, Dec 8, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FilthyHipster

    FilthyHipster Member Member

    Joined:
    Dec 8, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I am currently playin in sky3 server and i built an autokilling mob farm under my island on the lowest possible level and 24 blocks away from my spawn block.. and when i am away from it while working on the surface nothing spawns and when i go near it to check if anything dropped, mobs start to spawn and they are getting killed.. Can anyone help me about this topic? Am i missing something?
     
  2. Endercorps_Alpha

    Endercorps_Alpha SrAdmin Staff Member SrAdmin

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    77
    Likes Received:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Eldritch Continuum weaver
    Location:
    The space between reality
    It should be operating, We did tweak skyfactory to have a lower mob cap to be able to handle the player load, so spawners will stop operating when the cap is hit
     
    FilthyHipster likes this.
  3. FilthyHipster

    FilthyHipster Member Member

    Joined:
    Dec 8, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Is this means if the cap is 90 for example serverwide and someone has 80 mobs in his farm, the rest of the server will get 10?
     
  4. EnchantedDirt

    EnchantedDirt Eclipse Eclipse

    Joined:
    Oct 22, 2017
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    I checked your mob spawner earlier, its fine.

    You just aren't using any cursed earth, you are just using darkness to spawn the mobs.
     
    FilthyHipster likes this.
  5. NotTooSlick

    NotTooSlick SrAdmin Staff Member SrAdmin

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    160
    Likes Received:
    16
    Gender:
    Male
    Location:
    Everywhere
    Thread closed.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page