[Closed] Fluix Crystal Disapearance [Beyond 1.11]

Discussion in 'General Support' started by KingGopher, Oct 6, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KingGopher

    KingGopher Member Member

    Joined:
    Sep 9, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    What Is happening?
    So I have attempted to grow pure fluix crystals 3 times, one time they progressed to 33% grown. But before fully growing they disappear after ten to thirty minutes. They cannot do this normally as per the tool tip.
    What I think is the culprit
    So, my hunch is that they are being cleared by the server to reduce lag and save performance. The only problem is that items that are days old have been found by me and other players. I could use accelerators and that would fix my problem, but accelerators only accept AE power from an ME system. Which I cannot make without a pure fluix crystal.
    Why this warrants a forum post
    I really want an ME system so I can automate my supplies and get on with more complex parts of mods, but I cannot do so. Not only that but I have asked about this and have gotten answers that don't work from players and nothing said about it by staff.
     
  2. NotTooSlick

    NotTooSlick SrAdvisor Staff Member SrAdvisor

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    176
    Likes Received:
    17
    Gender:
    Male
    Location:
    Everywhere
    Use an energy accepter, give it rf and it’ll convert it to what the accelerators need. Also it isn’t clear lag as sf is the only pack with ground item clear.
     
  3. KingGopher

    KingGopher Member Member

    Joined:
    Sep 9, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Thank you Slick!
    Helpful as always :)

    I wonder why they're disappearing though
     
  4. NotTooSlick

    NotTooSlick SrAdvisor Staff Member SrAdvisor

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    176
    Likes Received:
    17
    Gender:
    Male
    Location:
    Everywhere
    Np, most likely from being loaded too long. Thread closed.
     
    Last edited: Oct 9, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page